Mensen ergens blij mee maken, dat is iets moois.

Daarom ben ik enorm trots dat ik dit kan doen in de vorm van onze kabels en onze diensten voor muzikanten.

Muzikanten zijn van nature geneigd om enorm veel geld te spenderen aan instrumenten, versterkers, effecten etc. maar er is weinig aandacht voor de kabels die jouw(!) sound doorgeven waar je zoveel moeite voor hebt gedaan. Dit is een aspect dat volgens ons vaak over het hoofd wordt gezien.

Laatst was ik bij een goed bandje aan het kijken en ik zag tot mijn schrik dat de kabels van de gitarist met rood tape aan elkaar waren geplakt. Gelukkig was ik er om hem over onze onderneming te vertellen en hij was zeer enthousiast. Niet alleen de kabels vond hij een goed idee, maar het combineren met professionele afstel- en reparatiewerkzaamheden klonk hem goed in de oren.

Goed dat wij er zijn dus, want wij kunnen ervoor zorgen dat jouw sound staat als een huis en met onverwoestbare kabels, kunnen ervoor zorgen dat je een onuitwisbare indruk achterlaat op het podium, zonder je zorgen te maken om kabelbreuk of enig ander oponthoud.

Wij horen ook vaak dat onze kabels gewoon “beter” klinken van mensen die ze gebruiken, een één op één vergelijking met andere kabels is vaak alleen al genoeg om op onze kabels over te gaan.

De kabels worden in-huis gemaakt, en dus niet ergens in Azië, met alleen de beste componenten.

Dit verbaast mensen nog wel eens, die vragen: "waar laten jullie dit maken?"

Antwoord: "Die maken wij zelf!"

rainbowcables